DIGITAL PRINTING​

Een scala aan mogelijkheden

De creativiteit is hierin onbeperkt en het is daarom ook een perfect opvallend reclameartikel waarmee elk bedrijf of particulier zijn of haar idee kan uitvergroten tot een spraakmakend product.De ondenkbare afmetingen op verschillende kwaliteiten zijn zowel voor binnen als buiten toepasbaar.

Nog steeds is het voor ons één van de speerpunten en kunnen we prints maken die gegarandeerd jaren mooi blijven. Of het nu is verwerkt op een auto, vrachtwagen, gevelreclame of reclamebord.

Vernieuwende materialen

Ook speciaal voor de binnenmarkt hebben we een posterprinter in huis, waarmee wij prints kunnen maken om een is het voor ons één van de speerpunten en kunnen we prints maken die gegarandeerd jaren mooi blijven. Dit kan thuis op de muur van de woon- of kinderkamer en zal het interieur een mooie ‘kick’ geven. Maar ook op o.a. kantoor of in een restaurant is een muurprint zeer geschikt om sfeer te geven.

Ook speciaal voor de binnenmarkt hebben we een posterprinter in huis, waarmee wij prints kunnen maken om een interieur of winkel

MEER WETEN ?

Stel je vraag hieronder en wij gaan z.s.m.  aan het werk om je van een passend antwoord te voorzien.

Overtuigd van onze print-capaciteiten? Aarzel dan niet en contacteer Publi Trésignies te Alken, tussen Hasselt en Sint-Truiden in Limburg.

Stel ons een uitgebreide vraag via onze contact pagina. U kunt ons ook altijd bereiken via mail.