BELETTERING

Op zoek naar een bedrijf sterk in reclame? Bij Publi Trésignies in Alken bent u beslist aan het juiste adres.
Belettering op voertuigen?

Een van onze specialisaties is autobelettering. Deze tak van reclame is voor de meeste bedrijven het visitekaartje naar buiten. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van autoreclame zal het u duidelijk zijn dat wij zeer bekwaam zijn in het ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende vormen van autoreclame.

Belettering voor binnen?

Snijletters van folie kan je gebruiken voor een inspirerende tekst op een muur of deur. Een nieuw nummer op de brievenbus is ook geen probleem. Maar niet alleen voor eenvoudige zaken zit je goed bij Tresignies. Ben je op zoek naar een creatieve oplossing voor meer privacy? Dan zijn unieke vormen in snijletters ook een geschikte oplossing. Anders kan je hiervoor ook kiezen voor een mooie zandstraal folie

Belettering voor buiten?

Belettering gaat meer over de techniek dan over het eindproduct. Zo kunnen wij letters kleven op ramen, panelen of voertuigen. Zelfs op muren en stoeptegels kunnen wij een belettering voorzien. Dus durf verder te denken dan de standaard-raam-reclame voor je onderneming. Wij denken met je mee, en dan zijn we met zijn twee.

Maar wij doen nog veel meer !

Daarnaast kan u eveneens op ons rekenen voor binnen- en buitenreclame: spandoeken, panelen, kleefletters, logo’s, lichtreclame, neonreclame, totems, zuilen, gevelreclame, textielreclame, vlaggen en nog zoveel meer.

MEER WETEN ?

Stel je vraag hieronder en wij gaan z.s.m.  aan het werk om je van een passend antwoord te voorzien.

Is belettering dat waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en contacteer Publi Trésignies te Alken, tussen Hasselt en Sint-Truiden in Limburg.

Stel ons een uitgebreide vraag via onze contact pagina. U kunt ons ook altijd bereiken via mail.