AUTOBELETTERING

Publi Trésignies in Alken, tussen Hasselt en Sint-Truiden in Limburg, is gespecialiseerd in het uitvoeren van autobelettering en car wrapping. Laat uw auto dus op professionele wijze op maat personaliseren.
Publi Trésignies heeft al meer dan 40 jaar ervaring in deze sector.
Wij zijn dus echte experts in reclameoplossingen en het uitvoeren van car wrapping.
Wat is car wrapping?

Car wrapping is het bedekken van uw wagen met bedrukte (reclame)folie, een nieuw kleurtje of een leuk accentje, en dit mat of glazend, dat uw wagen helemaal personaliseert en transformeert volgens uw behoeften.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom car wrapping vraagt u? Carwrapping is de beste manier om uw wagen een complete make over te geven. Dit omwille van persoonlijke of bedrijfsgerichte motieven. Opgelet: wij kunnen slechts een perfecte wrap garanderen indien uw lak in goede staat is.

Waarom car wrapping?
  • U kunt daarmee uw auto een unieke kleur geven, mat of glazend.
  • Het is snel en gemakkelijk om te plaatsen.
  • Het is verwijderbaar zonder lijmresten
  • Kieskeurig? Kies uit menig motieven en kleuren!
  • Het is 100% personaliseerbaar!
 

Car wrapping beschermt bovendien de lak van uw wagen! U kunt bij ons terecht voor een full wrap (volledige wagen), een detail wrap (enkele onderdelen) en een custom wrap (volledige op maat met eventueel motieven, teksten, …). Vraag gerust meer informatie aan!

MEER WETEN ?

Stel je vraag hieronder en wij gaan z.s.m.  aan het werk om je van een passend antwoord te voorzien.

Interesse in een professioneel uitgevoerde autobelettering of car wrap? Aarzel dan niet en contacteer Publi Trésignies te Alken, tussen Hasselt en Sint-Truiden in Limburg.

Stel ons een uitgebreide vraag via onze contact pagina. U kunt ons ook altijd bereiken via mail.